Om Oss

 

Vi som driver Skäret Hunnebo heter Thomas och Oscar . Vi började med att servera Pasta Hållö och Pizza Rodret på Lagergrens 1998, sedan har vår resa på Smögen bara fortsatt. Under årens lopp har vi tagit över Skärets Krog & Pianobar, Skärets Café & Bistro, Smögens Närlivs, Smögens Bageri, och det senaste tillskottet Olgas i Hunnebo som nu mer heter Skäret Hunnebo och Loftet Hunnebo.

Vår filosofi är att alla våra enheter skall erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse i form av mat & bakverk lagad med kärlek, vår personal skall ge alla våra gäster service & kvalitet av högsta klass. Vi fokuserar på vår personal då det är de som tar hand om våra gäster säsong efter säsong.
Vi hoppas att du som vår gäst upplever detta när du besöker oss. Om inte, hör av dig för vi vill göra allt för att hela tiden bli bättre!

 

Hjärtligt välkomna till oss önskar vi på Skärets Café Hunnebostrand!

 

Vår personal

Personalen är A och O för att vi på Skärets Café Hunnebo ska kunna leverera bra mat och service. Kockarna och kallskänkor har jobbat i allt från Göteborg till vida världen. Många som jobbat hos oss återkommer år efter år, något vi ser som ett kvitto på att personalen trivs hos oss.